Gr!llo

​​​​​

Upplev sommaren hos oss

Sommarkrogen Grillo ligger på anrika Berggrenska gården och är en unik helhetsupplevelse med ett egenutvecklat koncept. Redan vid ditt första steg in till vår restaurang möts du av växtlighet i olika färgskiftningar, en avslappnad belysning och en härlig atmosfär som hör sommarkvällarna till. 

Vi ville göra något annorlunda och sticka ut för att ge dig det du har saknat. Så till oss kan du komma både för att avnjuta en god måltid med familjen och för att dricka goda drinkar med vännerna långt inpå småtimmarna.


Det här är Grillo

Grillo startades som ett projekt för tre år sedan för att tillföra något nytt till Gävles redan stora utbud av restauranger. Vi ville köra på vårt eget koncept som en röd tråd genom verksamheten. Därför är maten uttänkt till att du som gäst ska kunna komponera din egen måltid, omgivningen består till stor del av en rustik estetik, mycket växtlighet och med mysig belysning skapar vi en unik stämning på Grillo.

Det var viktigt för oss att hålla oss till vår idé istället för att erfterlikna det som redan fanns och den fina responsen vi har fått från er gäster har gett oss möjligheten att fortsätta att utveckla konceptet. Vi går nu in på vår tredje sommar och vi har stora planer för framtiden som vi vill ta oss an tillsammans med er.  

Om du har några funderingar eller frågor är det bara att höra av dig till oss, annars ses vi på Grillo.